Nieuwe site voor Survivalvrienden

We hebben een nieuwe site! De oude site vergde vrijveel onderhoud om actueel te blijven. Dit kwam bovendien allemaal op de stevige schouders van één persoon neer (Eugene). De nieuwe site heeft veel nieuwe mogelijkheden, we noemen er een paar.

De nieuwe site is gemaakt met behulp van Mambo 4.5, een open source Content Management Systeem. Dit systeem maakt het mogelijk dat iedere geregistreerde gebruiker concept teksten voor nieuws en achtergrondartikelen kan toeleveren. Dit kan simpel via het gebruikersmenu (wel eerst inloggen!) ook interessante Weblinks kun je daar opgeven.

Nieuwe activiteiten voor de agenda kun je opgeven via de menukeuze Agenda.

Het onderhoud is een stuk eenvoudiger geworden. Editors en webbeheerders (in het Mamboriaans "administrators" genoemd) kunnen menugestuurd de inhoud eenvoudig aanpassen. Ook zijn er nu twee administrators (Eugene en Aad). Zij worden via de mail automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe inzendingen.

De fotoalbums zijn voorzien van een mogelijkheid om een gekozen foto te versturen als ecard. We hebben een nieuwsbrief, forum, paklijstgenerator etc etc. Kijk rustig rond en vergeet niet je opmerkingen achter te laten in ons gastenboek.

We doen een beroep op alle survivalvrienden om nieuwtjes, leuke artikelen, activiteiten en gerechten (die we hebben doorstaan) in te zenden. Deze site is voor ons allen!