Survival november 2022

Niet de race maar de reis

 

Na 2 jaar Covid mochten we weer een keer op pad. Natuurlijk na ons favoriete plekje Filly. Geen mondkapjes geen vaccinatiebewijzen maar gezellig op pad. Op de vrijdagochtend lekker op pad met een aankomst rond 11:30 tot 14:00 en nog een paar laatkomers.

Een lekker wandeling naar La Grange waar de meeste rond 15:00 uur waren. Alleen Erik en Frans volgde later en Martijn en BIG Caz kwamen nog. Aad en Michael bleven in het huis. Rond 17:00 uur begin de wedstrijd van Nederland op het WK  tegen Senegal. Iedereen zat er klaar voor.

Lekker voor de tv en de open haard met het Tapas bord op schoot. Biertje erbij. O ja de uiensoep was volledig opgegaan maar daar hoorde in de nacht niets van maar het was fijn dat de ramen open stonden

Het leven is goed.

Nederland won met 2-0 en er kon gejuicht worden. Daarna nog even naar de Ecurie voor een afzakkertje.

Zaterdag ging de groep wandelen en Jan, Cees en Xander lekker op de fiets voor een rond Nadrin met een klein bezoek aan een steunpunt voor een warme chocolademelk. De wandelgroep kwam uiteindelijk uit op 27 kilometer door wat afzettingen ivm de jacht.

Zaterdagavond heerlijk Indonesisch van Indofood.

WAAR is de pindasaus hoor ik Cees roepen. Die waren ze dus vergeten. Helaas maar de rest was zalig. O ja die ene bak is pedis, Ja die. Heel heet dus. De eerste slachtoffers waren al gevallen en moesten spoelen met bier.

 

Zondag nog even een klein wandelingetje via Nisramont.

 

De spullen pakken en weer richting huis.

 

Mannen het was weer gezellig.

 

En ome Jan die is gewoon ondertussen 80 en stil going strong.

Vigo en Maurice waren er voor het eerst bij maar hopelijk niet voor het laatst

tot de volgende Cees & Eugene

 

Ons filmpje vind je hier

Onze foto's vind je hier