we gaan weer!

Wie gaan er weer mee ? Deze keer hebben we gekozen voor een bekende locatie aan de Lesse. Voor de oude rotten onderons bekend van de GEB/Eneco survivals ´90, ´93 en ´97. We hebben al een afspraak gemaakt met Graaf Mignot voor een plekje in de Gite voor 30 personen in het weekend van 6, 7 en 8 februari 2004.

De Gite zelf kan natuurlijk niet tippen aan Rensiwez maar de omgeving en de er ondergelegen kroeg des te meer. Wat denk je van een openhaard vuur van een vierkante meter, een donkere spoortunnel, let op de treinen in België reden in die tijd links op het spoor of dit nog zo is weten we nog niet. Een doorsteekje door de Lesse en weer een paar natte voeten langs een rots in de Maas, of de verboden Ravin Colèbi, de nac bij Waulsort etc.

Dus volop te beleven. Hoe het programma er uit gaan zien weten we nog niet maar dat zal wel lukken. Toch even een voorzetje.

Vrijdag na de Cassoulet een wandeling naar Dinant Zaterdag een lange wandeltocht, Anseremme-Waulsort en Hastiere en Dinant Zondag kunnen we eventueel uitrusten op een gaan Bike of in een Kano.

Wil je weer mee, mail dan snel onderstaande gegevens. Per post kan natuurlijk ook. Het postadres staat onderaan. Ook is het mogelijk om je via de Site op te geven. Klik dan hier

Let op: Vol is in deze Gite ook echt Vol.

Graag het verschuldigde bedrag van €. 130,00 overmaken onder vermelding van je naam, op postbanknummer 1604287 t.n.v.  E. Endlich te Zoetermeer. Je deelname is pas definitief als de betaling is ontvangen.

De deelnemers van vorig jaar februari betalen slechts € 110,- . De bijdrage is weer inclusief twee maal overnachting, eten, drinken en de benodigde huur van materialen, maar exclusief het vervoer (wordt onderling geregeld), de drankjes (naar gebruik) en een eventueel zelf af te sluiten reisverzekering. Om een inzicht van het definitieve aantal deelnemers te hebben graag zo spoedig mogelijk je gegevens doorsturen. Omdat we geen annuleringsverzekering kunnen afsluiten, waarbij een (gedeelte) van de vooruitbetaalde kosten van de gite  terug kunnen ontvangen geldt de volgende huisregel:

Wanneer tussen 1 januari en de datum van vertrek geannuleerd wordt kunnen de kosten niet worden geretourneerd. Achteraf wordt berekend of er voor de achterblijvers nog iets valt te verdelen (reken dus in ieder geval op dat een gedeelte van het bedrag al uitgegeven is aan gemaakte kosten. Het is uiteraard wel mogelijk je te laten vervangen (zelf regelen).

Informatie over de streek vind je in de links  AnseremmeDinant.