Benthuizen adventures maakt Rensiwez onveilig

"een weekendje opstap met de Bentboys:
Zaterdagmorgen vroeg op pad vanuit Benthuizen om om 10.00 uur startklaar te staan om de blauwe ATB route vanaf Rensiwez te rijden. Route was goed te doen (makkie voor de cracks onder ons) hier en daar wel glibberig door de sneeuw die net was gevallen. Op het eind van de tocht nog wat moed indrinken in Engreux voor de laatste afdaling, ik geloof dat we die in record tijd hebben gedaan.
Na de Nasi/Bami/Macroni maaltijd nog even een wandeling naar Achouffe waar we in terecht kwamen in de welbekende disco met geweldige life muziek, met als resultaat dat we om 02.00 uur nog een wandeling van een uur voor de boeg hadden. Voor we goed en wel in de slaapzak lagen hadden we er bijna 24 uur op zitten. De volgende dag hadden de boys van Benthuizer adventures na een voortreffelijke ontbijt nog een aardige wandeling in petto in 2 teams
(Team 1, de beide Jannen, Alwin en Cees met een gemiddelde leeftijd van 54 jaar en Team 2, Peter, Erik en Eugene met en gemiddelde leeftijd van 34) in tegengestelde richting vanaf Rensiwez via Mormont naar Achouffe dan langs de Martin naar Wilogne en een doorsteek naar de bronnen van Let Lettes en weer terug via de Cheval naar Achouffe waar we het toch weer niet konden laten om een choufje weg te werken. Daarna weer verder via de Martin terug naar Rensiwez. Nadat team 2 eindelijk binnen was (ruim 1 1/2 uur na team 1) nog even een bergrace. Door het lange wachten was team 1 zodanig afgekoeld dat er geen snelle tijd neergezet kon worden anders waren we daar ook als winnaar te voorschijn gekomen. Kortom het was een gezellig en sportief weekend. Goed gegeten, gedronken en gesport, zelfs de muziek van de bentboys was aan te horen. Bedankt voor de organisatie bestaande uit Martijn, Peter en Rick"

citaat uit het gastenboek door Cees Verstrate